Čak 20% popusta uz kod Kupujte sniženo
0
Dana
:
0
Sati
:
0
Minuta
:
0
Sekundi
  • Besplatna dostava
  • 120 dana za besplatan povrat
  • Besplatna korekcija veličine
  • SAVICKI Care+®
  • Besplatno graviranje
Proizvodi:

Proizvodi koje tražite nisu pronađeni...

Unesite drugi pojam za pretraživanje

Kategorije:

Kategorija koju tražite nije pronađena...

Unesite drugi pojam za pretraživanje

Fotografija organizatora vjenčanja Fotografija organizatora vjenčanja

Što ćete pronaći u organizatoru vjenčanja?

1

Raspored

Ovdje ćete pronaći najvažnije datume, raspored priprema, plan dana vjenčanja i slavlja.

2

Kalendar

Podsjetit ćemo vas na najvažnije točke vašeg vjenčanja 12-, 9-, 6-, 3-, 1 mjesec prije vjenčanja.

3

Financije

Pomoći ćemo vam da sistematizirate troškove vjenčanja, a također ćemo vam reći kako ih optimizirati.

4

Formalnosti

Kratak i praktičan sažetak svih formalnosti koje trebate obaviti prije vjenčanja. Poglavlje koje je pravi podsjetnik!

5

Planiranje

Opsežno poglavlje o planiranju vjenčanja. Ovdje ćete pronaći savjete o izradi popisa gostiju, garderobi mladenaca ili planiranju smještaja i prijevoza.

6

Vjenčanje

Ovaj dio ispunjen je našim savjetima o dekoriranju svadbene sale, postavljanju stolova ili raznim atrakcijama za vaše goste. Iskoristite naše iskustvo!

Planer vjenčanja - kalkulator

Kontrolirajte proračun vjenčanja u svakoj fazi

Naš vjenčani kalkulator ima opsežan popis troškova, zahvaljujući kojem je kontrola troškova vjenčanja iznimno jednostavna!

Kako koristiti kalkulator?

1. Ispunite podatke za kontakt

2. Odgovorite na pitanja o procijenjenim troškovima. Dobit ćete i savjete o mogućim uštedama!

3. Primit ćete potpuno izvješće o troškovima koje će Vam pomoći u kontroli Vašeg proračuna!

Kako potrošiti manje da dobijete više od novca?

12 ideja za uštedu na vjenčanju

Paket provjerenih rješenja koje preporučuju mladi parovi. Na novom načinu života svaki novčić se računa, ali novac nije sve! Zato vam predstavljamo niz savjeta koji će vam pomoći da uštedu spojite s neprocjenjivim trenucima kojih ćete se sjećati s osmijehom i suzom u oku.

Pročitajte naš vodič i uživajte u uštedama

Fotografija organizatora vjenčanja
  • 1

    Vjenčanje na dan koji nije subota ili zimi

    Najam dvorane za vjenčanja za petak, nedjelju ili za sredinu tjedna obično košta manje nego za subotu. Osim toga, sezona vjenčanja u Hrvatskoj traje od svibnja do kraja rujna, pa ćemo organizacijom vjenčanja u manje popularnim mjesecima dobiti dodatne pregovaračke argumente. Osim toga, za dan koji nije subota bit će puno lakše rezervirati fotografa, bend i druge pružatelje usluga.

    5-10% uštede

    Organizacijom vjenčanja na dan koji nije subota i/ili u kasnu jesen ili zimu, osim blagdana, možete uštedjeti i do 5-10%!

    Savjet 1/12

  • 2

    Iznajmljivanje vjenčanice

    Svaka žena na ovaj dan želi izgledati apsolutno izuzetno. Međutim, jednokratni izdatak za kupnju nove vjenčanice može značajno opteretiti vaš budžet. Stoga vrijedi razmisliti o najmu vjenčanice, jer su troškovi puno, puno manji.

    Cijene najma vjenčanice počinju od 106 eura

    Najam vjenčanice košta od 100 do 425 eura, dok kupnja nove trošak je od 350 do nekoliko tisuća eura! Dakle, ušteda je stvarno velika!

    Savjet 2/12

  • 3

    Odijelo na akciji i takvo koje se može nositi i za druge prilike

    Budući mladoženja može odabrati odijelo na akciji, iskoristivši brojne akcije koje organizira većina poznatih trgovačkih lanaca. Osim toga, vrijedi dvostruko uštedjeti, odnosno odabrati odijelo koje se može nositi i u drugim posebnim prilikama. Isti princip može se primijeniti i na cipele. Tako će jednokratni trošak sigurno biti manje bolan. Također vrijedi podsjetiti da većina popularnih brendova nudi korekcije kroja u svojim salonima, tako da možete prilagoditi odijelo svojoj figuri, a da ne potrošite bogatstvo na ekskluzivni model po mjeri.

    Do -70% uštede

    Naravno, kupnja modernog vjenčanog odijela s tako velikim popustom je rijetka, ali popusti od 20-30% su vrlo stvarni. Pravilo je: što prije krenete u lov na povoljne cijene, to bolje, stoga se isplati pratiti rasprodaje godinu dana prije vjenčanja.

    Savjet 3/12

  • 4

    Sezonsko cvijeće

    Naravno, živo cvijeće je najljepše, a ujedno je i stilski lajtmotiv vjenčanja i svadbe. Trebat će vam ih dosta za dekoraciju, a tu su i buketi za mladenku, djeveruše i majke. Ukratko, radi uštede isplati se kladiti na sezonsko cvijeće.

    Ušteda čak nekoliko tisuća

    Za ruže krajem rujna morate platiti i do 3 puta više nego u kolovozu. A za kale u studenom čak 4 puta više nego u svibnju!

    Savjet 4/12

  • 5

    Vjenčanje bez drugog dana vjenčanja (ili drugi dan vjenčanja bez orkestra)

    Još u 19., pa čak i početkom 20. stoljeća, poljska su vjenčanja znala trajati i do 3 dana, pa nije ni čudo da je tradicija slavlja
    drugog dana nakon vjenčanja preživjela do naših dana. Naravno, njegovi su troškovi nesrazmjerno niži od samog vjenčanja, ali povećavaju troškove za nekoliko postotaka. Vrijedi se zapitati ne isplati li ih se odreći, jer će mnogi gosti ionako biti umorni nakon sinoćnjeg druženja. No, ako želite organizirati zabavu drugog dana, možete odustati od orkestra ili DJ-a, što će se sigurno pozitivno utjecati na vaš budžet.

    Ušteda na naknadi za svakog gosta i na orkestru iznosi čak i nekoliko tisuća

    Kao standard, pretpostavlja se da trošak drugog dana nakon svadbe iznosi oko 10 eura po osobi. U slučaju vjenčanja za 60 ljudi, to je već oko 630 eura. Čak i ako je drugi dan uključen u cijenu vjenčanja, možete se odreći orkestra ili dj-a, zahvaljujući čemu nećete sljedeći dan snositi troškove dodatnog smještaja i glazbenog ambijenta.

    Savjet 5/12

  • 6

    Vlastita hladna pića i alkohol iz veletrgovine

    U pravilu, industrija vjenčanja dodaje veliku maržu na piće i alkohol. Iz tog razloga, vrijedi odmah pitati o mogućnosti opskrbe vlastitim pićima. Vrijedi i obaviti kupovinu u veletrgovini, jer će ovdje svaki euro biti od velike važnosti. Organizatori obično pristaju na to, ali dodaju naknadu za svaku otvorenu bocu alkohola, zbog čega ova opcija nije osobito isplativa. U ovoj situaciji ne preostaje ništa drugo nego cjenkati se za ovu naknadu ili nižu maržu.'

    Cjenkajte se za naknadu za svaku otvorenu bocu alkohola

    U pravilu, industrija vjenčanja dodaje veliku maržu na piće i alkohol ili podiže naknade za svaku otvorenu bocu alkohola. U ovoj situaciji morate se malo cjenkati!

    Savjet 6/12

  • 7

    Vjenčani auto od rođaka ili prijatelja umjesto unajmljenog auta

    Zasigurno u svojoj obitelji imate rođaka ili prijatelja koji će vam rado posuditi prekrasan automobil koji će vas sa stilom dovesti do crkve i svadbene dvorane.

    „Hvala” umjesto 100 eura ili puno većeg troška

    Cijene najma automobila za vjenčanje kreću se od prosječno 100 eura, do par ili čak nekoliko tisuća eura za jedinstveni povijesni automobil, sportski auto, ekskluzivnu limuzinu ili Hummer.

    Savjet 7/12

  • 8

    Svadbeni automobil s minimalističkim dekoracijama ili bez njih

    Ovaj trošak nije jedan od najvećih, ali se zna: zrno do zrna... ako tražite uštedu, vrijedi se odlučiti za ukrašavanje automobila, npr. satenskim vrpcama, balonima i/ili cvjetićima na kvakama vrata. Takav minimalizam izgleda vrlo dobro, jer je u slučaju ukrašavanja automobila načelo „manje je više” iznimno točno.

    Cijene za ukrašavanje automobila za vjenčanje počinju od 42 do 63 eura

    Naravno, granica nema jer sve ovisi o stilu, odabranoj vrsti cvijeća i kvaliteti dekoracija. Ipak, najklasičnije ukrase često možete izraditi sami ili se ograničiti na minimalističke ukrase, čija je cijena par ili nekoliko eura.

    Savjet 8/12

  • 9

    DJ umjesto benda i solista/solistice

    Nema vjenčanja bez dobre glazbe jer ona doslovno i figurativno daje ritam zabavi. Naravno, cijene su vrlo različite i ovise o klasi izvođača, njihovom repertoaru i stanju na tržištu vjenčanja. Međutim, vrijedi uzeti u obzir da su izdaci za bend sa solistom/solisticom obično 2-3 puta veći.

    DJ za vjenčanje prosječno košta od 320 do 1 700 eura

    Cijena orkestra od 2 ili 3 osobe sa solistom kreće se od 850 do 4200 eura. P.S. Podsjećamo vas na izbor pjesama i popis zabranjenih pjesama koje ne želite čuti na svom vjenčanju!

    Savjet 9/12

  • 10

    Muffini umjesto tradicionalne svadbene torte

    Iako je svadbena torta tradicija, morate je skupo platiti. Alternativa su muffini složeni na impresivan način. Ova varijanta omogućit će vam uštedu lijepe svote, a istodobno ćete dobiti originalni naglasak dekoracije! Također možete naručiti malu svadbenu tortu za sebe i svoje roditelje da je simbolično razrežete, dok svoje goste počastite ukusnim muffinima.

    Svadbena torta košta od 18 do preko 212 eura po kilogramu

    Standardno se uzima 10 kg na 100 osoba, odnosno 100 g po osobi, tako da će čak i najjeftiniji kolač za 50 gostiju koštati oko 90 eura.

    Savjet 10/12

  • 11

    Pozivnice za vjenčanje tipa „uradi to sam”

    Ako izradite ih sami, uz pomoć svjedoka, obitelji ili prijatelja, vaše će pozivnice za vjenčanje zasigurno biti potpuno jedinstvene i osobne. To je vrijednost sama po sebi i sigurno će, čak i ako nisu savršene, izazvati tople osjećaje kod adresata. Druga stvar je štednja. Naravno, prilikom izrade pozivnica morate uložiti svoje vrijeme i sami kupiti materijale, ali vrijedi zapamtiti da jedna pozivnica za vjenčanje u prosjeku košta oko 90 centa

    Prosječna cijena pozivnica za vjenčanje kreće se od 60 centa do 2,5 eura

    Uvjet takve cijene je odabir dostupnog uzorka. Obično morate dodatno platiti za pojedinačni projekt.

    Savjet 11/12

  • 12

    Sajmovi vjenčanja – lov na trendove i popuste

    Svakako sudjelujte na sajmu vjenčanja koji se inače održava izvan sezone vjenčanja, dakle od rujna do ožujka. Zajedno možete tražiti inspiraciju i iskoristiti ponude izlagača koji mame popustima. Također ćete imati priliku odmah pitati za detalje!

    Popust na sajmu

    Na sajmu vjenčanja možete ostvariti od 20% do 30% popusta ako se odlučite za kupnju tijekom sajma.

    Savjet 12/12

Planer vjenčanja koji svaki organizator mora imati

Uz najbolje želje za novi način života, poklanjamo vam planer vjenčanja koji će vam korak po korak pomoći da organizirate vjenčanje i svadbeno slavlje po mjeri vaših snova i ... određenog budžeta. Dakle, vrijeme je da napravite popis troškova vjenčanja, izračunate troškove vjenčanja i slavlja na kalkulatoru i razmislite kako pametno uštedjeti.

Pa krenimo na posao!

Fotografija organizatora vjenčanja

Organizator vjenčanja - popis troškova vjenčanja

Najbolji odgovor je da točno onoliko koliko želite potrošiti na njihovu organizaciju. Priznajemo da ovo nije vrlo konkretan odgovor, ali vrijedi usvojiti strategiju koja će uskladiti troškove vjenčanja s proračunom, a ne obrnuto.

Vjenčano prstenje

Vjenčano prstenje je najvažniji element vjenčanja - na kraju krajeva, ono je simbol braka i ostaje uspomena za cijeli život. Rado ćemo vam pomoći ukloniti ovu stavku s popisa!

Najčešće birani proizvodi

Planer vjenčanja - što je to?

Organizator vjenčanja zapravo je organizator koji je osmišljen kako bi pomogao mladencima u planiranju vjenčanja i veselja. Svi žele da dan kada kažu ono najvažnije "DA" bude poseban. To je povezano s velikim stresom, a u mnoštvu organizacijskih problema može uzrokovati zaboravljanje nekih važnih stvari. Zato je planer vjenčanja tako koristan alat.

Fotografija organizatora vjenčanja

Organizator vjenčanja – trebate li ga?

Kao što i samo ime govori, planer vjenčanja je osmišljen da pomogne u organizaciji vjenčanja i slavlja, a poznato je da takva podrška može biti korisna na ovakvim događanjima. Ali kako znati da i vama treba? Jako je lako! Zapitajte se kakva ste osoba. Organizirana ili rastresena? Uvijek se svega sjećate ili možda naprotiv - zaboravljate na svaku, pa i najvažniju stvar? Znate li uvijek gdje su Vam važni dokumenti ili su razbacani po cijeloj kući i nikako ih ne možete pronaći?

Jeste li odabrali samo prve odgovore? Čestitamo savršenoj mladenki! Međutim, čak i za organiziranu osobu poput vas, preporučujemo da nabavite organizatora vjenčanja. Samo smo ljudi, svatko može nešto zaboraviti, pogotovo kada se bavimo tako važnim i pomalo stresnim poslom kao što je organiziranje vlastitog vjenčanja. Nema smisla riskirati još veće živce i bolje je skupiti sve bitno u jednu jedinstvenu bilježnicu - organizator vjenčanja.

Organizator vjenčanja - izgled

Kupnja organizatora vjenčanja u papirnatom obliku odlična je ideja jer će vam savjeti sadržani u njemu, kao i stranice za vaše bilješke, sigurno pomoći u organizaciji vašeg vjenčanja iz snova. Ako je ovakav organizator vjenčanja još i estetski i lijepo dorađen, ugodit će Vašem oku mjesecima u iščekivanju ovog najvažnijeg dana u Vašem životu! U njemu ćete pronaći puno korisnih tablica, popisa i rasporeda. Provjerite SAVICKI planer vjenčanja u kojem ćete moći pohraniti sve važne dogovore i detalje - bit će nam čast ako nam odlučite pomoći u organizaciji Vašeg jedinstvenog vjenčanja.

Planer vjenčanja i Dreambook - koja je razlika?

Već znate što je planer vjenčanja, pa što je onda dream book? U doslovnom prijevodu bila bi to "knjiga snova", a služi kao zbirka inspiracija. Što se u njemu može pohraniti? Zapravo, sve što volimo - modeli vjenčanica, odijela, dekoracija prostorija ili uzorak vjenčanog prstenja. Naravno, planer vjenčanja može biti i knjiga snova, ali ima parova koji to radije razdvajaju. Još jednom smo došli do zaključka da je organizacija vjenčanja stvar individualnih preferencija mladenki. To potvrđuje da koliko ljudi, toliko i mišljenja, pa se zbog njih ne treba brinuti. Uostalom, na dan vjenčanja najvažnija je sreća mladenaca.

Planer vjenčanja - koji odabrati?

Postoji mnogo vrsta organizatora vjenčanja, papirnatih i online. Koju odabrati? Pa, obje opcije imaju svoje prednosti i nedostatke. Organizator u obliku knjige omogućuje vam da sve važne dokumente - ugovore, dozvole, potvrde o plaćanju - držite na jednom mjestu. Osim toga, mladenka i mladoženja ga mogu slobodno personalizirati, a onda će ostati lijepa uspomena. S druge strane, glomazan je, obično velik, pa ne stane u torbicu. Također se može lako oštetiti ili izgubiti. Online planer vjenčanja pomoći će vam da napravite sve potrebne izračune i uvijek ga možemo imati pri ruci. Također je moguće jednostavno napraviti kopiju kako bismo bili sigurni da nećemo izgubiti svoju evidenciju. Kreativnim parovima nedostatak mogućnosti ukrašavanja i personalizacije planera može biti minus.

Fotografija organizatora vjenčanja

Planer vjenčanja - čemu služi?

Organizator vjenčanja osmišljen je kako bi što više olakšao organizaciju vjenčanja i slavlja. Mlada i mladoženja bi u njega trebali napisati što više informacija vezanih za njihov dan. Uključite svoja očekivanja i odredite prioritete – jesu li važnije zabave za goste ili automobil kojim ćete doći u dvoranu? Koliko želite potrošiti na vjenčano prstenje? To su individualna pitanja, zbog čega je važno da mladenka i mladoženja naprave planer vjenčanja.

Najčešće birani proizvodi

POZIVNICE

  • Pozivnice za vjenčanje i veselje (print)
  • Pozivnice - kuverte i oznake
  • Najave vjenčanja (print)
  • Obavijesti - kuverte i oznake

NJEGA

  • Mladenkin frizer
  • Mladoženjin frizer
  • Vizažist
  • Ostale kozmetičke usluge

Svatovi

  • Bend
  • Fotograf
  • Snimatelj
  • Svadbena sala

Vjenčano auto

  • Iznajmljivanje vjenčanog auta
  • Dekoracija vjenčanog auta

ODJEĆA

  • Vjenčanica
  • Veo
  • Vjenčane cipele za mladenku
  • Dodaci
  • Odijelo
  • Košulja
  • Cipele za mladoženju
  • Jakna za Mladoženju
  • Jakna za mladenku

Cvijeće

  • Vjenčani buket za mladenku
  • Cvijeće za djeveruše
  • Cvijeće za mamu

UKRASI

  • Dekoracija crkve
Fotografija proizvoda

Svadbeni planer

55 EUR

Vratite se na konfiguriranje
Kategorije

Stojimo Vam na raspolaganju

Pon. - Pet. 8:00 - 20:00

Idi na kontakt Izvještaji i povrati