Čak 19% popusta uz kod Kupujte sniženo
0
Dana
:
0
Sati
:
0
Minuta
:
0
Sekundi
  • Besplatna dostava
  • 120 dana za besplatan povrat
  • Besplatna korekcija veličine
  • SAVICKI Care+®
  • Besplatno graviranje
Proizvodi:

Proizvodi koje tražite nisu pronađeni...

Unesite drugi pojam za pretraživanje

Kategorije:

Kategorija koju tražite nije pronađena...

Unesite drugi pojam za pretraživanje

Pogledajte sve prstene

TOP 10 zaručničkih prstenova

Zaruke su važan trenutak koji pamtite do kraja života. Vrijedno je razmisliti kako proslaviti ovo vrijeme i dodati mu pravi sjaj. Odlična ideja je odabrati zaručnički prsten koji ne samo da će odgovarati stilu mladenke, već će biti i bezvremenski.

U tome će vam pomoći ranking zaručničkog prstenja koja predstavlja najčešće birano prstenje. Od velike će Vam koristiti biti da ju pogledate, jer na našoj listi TOP 10 zaručničkih prstena nalaze se samo najmoderniji dizajni. Već odavno je poznato da se ukusi žena i muškaraca bitno razlikuju te različito gledamo na trenutne trendove.

Većina žena sanja o nakitu u romantičnom stilu i o velikom dijamantu u sredini. Svjesni smo da nije svaki muškarac upoznat s ovim stvarima i zato smo napravili ranking zaručničkog prstenja.

Vrijedi napraviti ovaj prsten ne samo najvažnijim od trenutka zaruka, već i najljepšim na ruci buduće mladenke. Odabir nakita s dijamantom je vrlo preporučljiv i to ne samo zbog vrijednosti, ali i zbog toga što je elegantan, univerzalan i bezvremenski. Osim toga njegovu ljepotu cijenit će svaka žena. Delikatnost, suptilnost i šareni sjaj omogućuju mu da izgleda jedinstveno u svakom okruženju i čine ga prikladnim za sve što je posebno važno u slučaju zaručničkog prstena – najmoderniji dizajni mogu se pronaći na našem rankingu zaručničkih prstena. Prilikom izrade našeg vjenčanog nakita trudimo se da osim što izradimo nakit od najkvalitetnijeg metala, stvorimo i jedinstven zaručnički prsten koji će svojim originalnim dizajnom svakoj mladenki dati samopouzdanje i dozvoliti ponovno otkriti svoju ženstvenost.

Odabirom zaručničkog prstena SAVICKI naši kupci dobivaju vrhunsku kvalitetu, upečatljiv dizajn i dijamante koji sjaje besprijekornim svjetlom koje će vas voditi do kraja zajedničkog života. Zaručnički prsten nije običan nakit – on je investicija, obećanje vječne ljubavi, dar za cijeli život, stoga je vrijedno odabrati prsten koji će žena nositi svaki dan sa zadovoljstvom i ponosom, a ne iz prisile. Dakle, prije nego što odaberete „onaj pravi”, vrijedi pogledati naših TOP 10 zaručničkih prstena i inspirirati se najpopularnijim prstenjem.

Kategorije

Stojimo Vam na raspolaganju

Pon. - Pet. 8:00 - 20:00

Idi na kontakt Izvještaji i povrati