Čak 19% popusta uz kod Kupujte sniženo
0
Dana
:
0
Sati
:
0
Minuta
:
0
Sekundi
  • Besplatna dostava
  • 120 dana za besplatan povrat
  • Besplatna korekcija veličine
  • SAVICKI Care+®
  • Besplatno graviranje
Proizvodi:

Proizvodi koje tražite nisu pronađeni...

Unesite drugi pojam za pretraživanje

Kategorije:

Kategorija koju tražite nije pronađena...

Unesite drugi pojam za pretraživanje

Savicki vrijednosti

Uhvatiti ljepotu najljepših trenutaka. Zaustaviti vrijeme. Prenijeti ono što je prolazno u novu dimenziju, stvarajući nešto jednako idealno i prekrasno u svom obliku – bezvremensko savršenstvo. To je ovo što radimo već više od 40 godina, stvarajući za Vas unikatan SAVICKI nakit.

Ono što nas razlikuje i čini naše proizvode drugačijima od svih ostalih je sposobnost savršenog spajanja zanatskog umijeća i umjetnosti. Za nas rade najbolji profesionalci, koji su izvrsni, otvoreni i osjetljivi na istinsku ljepotu i stil majstori. Tu suptilnu razliku primijetit će svatko tko cijeni najveću kvalitetu i plemenitu, besprijekorno lijepu formu.

Suština naših vrijednosti sadržana je u tri koraka:

Odgovornost

Osjećaji

Skrb

Dizajn prstena

Prvi korak

Odgovornost

Od strogih provjera porijekla našeg dragog kamenja do upravljanja osobnim razvojem naših kvalificiranih zaposlenika. Svaki detalj čini cjelinu dobro funkcionirajućeg mehanizma, koji se zove SAVICKI.

Conflict free diamonds

Dijamanti iz sigurnih izvora

Brinemo se da naši dijamanti dolaze samo iz legalnih i potpuno sigurnih izvora. Radnici ilegalnih rudnika dijamanata svakodnevno riskiraju svoje živote radeći u primitivnim uvjetima – bez medicinske skrbi i odgovarajućeg alata.

Vrlo često su to i djeca koja su prisiljena na rad – gube živote ili su podvrgnuta okrutnoj torturi, s ciljem da ih se prisili na poslušnost. Svjetsko vijeće za dijamante godinama se pokušava boriti protiv ove prakse – nažalost bezuspješno.

Otvoreno kažemo da smo protiv ove okrutne prakse vađenja i trgovanja „krvavim” dijamantima.

Upoznajte Savicki Diamonds®
Fotografija certifikata kvalitete Savicki
Fotografija dijamanata

Conflict free diamonds

Zaštita okoliša

Iako se SAVICKI ne bavi rudarstvom, vrlo pažljivo bira svoje partnere koji dostavljaju blago iz unutrašnjosti zemlje potrebno za izradu nakita. Svjesni smo činjenice da je rudarstvo ključno za naš rad, što se izravno odražava na otvaranje radnih mjesta i gospodarstvo u cjelini.

Zato smo odlučili surađivati ​​samo s rudnicima čija je rudarska praksa usmjerena na smanjenje negativnog utjecaja na čistoću zraka, vode, krajobraza i bioraznolikosti. Čvrsto vjerujemo da treba proširiti praksu oporabe vrijednih materijala tijekom procesa recikliranja. To će pomoći u zaštiti nekih posebnih mjesta koja su dio kulturne i ekološke baštine našeg planeta.

Drugi korak

Osjećaji

Glavna svrha izrade i nošenja zaručničkog ili vjenčanog nakita je uhvatiti prolazne osjećaje i od njih stvoriti jedinstvenu uspomenu. Vaša ljubav je inspiracija za naše djelovanje.

Kupnja nakita više je od obične radnje

Share Your Love

Slogan Share Your Love (hrv. Podijelite svoju ljubav) kreiran je kako bi proslavio ono što je najvažnije – ljubav. Odlučili smo ovu vrijednost podijeliti s vama kreirajući nakit koji je dizajniran da nosi nesvakidašnju poruku. Širenje ljubavi naš je najveći ponos. Čast nam je biti dio ljubavnih priča tisuća naših kupaca. Pridružite se grupi #ShareYourLove i slavite ljubav svaki dan!

Upoznajte Savicki Diamonds®
Fotografija za par

Treći korak

Skrb

Specijalizirani smo za izradu unikatnog nakita. Također smo stručnjaci u službi za korisnike. Znamo da puno od nas očekujete. Želimo vam dati još više. Otkrijte prednosti SAVICKI CareTM

Kupnja nakita online nikad nije bila lakša

Upoznajte SAVICKI Care+®

Dostupni smo Vam tijekom cijelog procesa kupnje, kao i izvan njega. Naši konzultanti pomoći će Vam pri odabiru savršenog nakita, odabrati odgovarajuću veličinu ili odgovoriti će na sva pitanja koja Vas zanimaju, no naša briga tu ne završava. U Savicki CareTM nudimo paket podrške i usluga nakon kupnje. Upoznajte neke od njih:

Besplatan povrat ili zamjena do 120 dana nakon kupnje

Doživotno jamstvo za drago kamenje

Besplatno i profesionalno čišćenje

Besplatna korekcija veličine

Fotografija prstena
Kategorije

Stojimo Vam na raspolaganju

Pon. - Pet. 8:00 - 20:00

Idi na kontakt Izvještaji i povrati