Čak 19% popusta uz kod Kupujte sniženo
0
Dana
:
0
Sati
:
0
Minuta
:
0
Sekundi
 • Besplatna dostava
 • 120 dana za besplatan povrat
 • Besplatna korekcija veličine
 • SAVICKI Care+®
 • Besplatno graviranje
Proizvodi:

Proizvodi koje tražite nisu pronađeni...

Unesite drugi pojam za pretraživanje

Kategorije:

Kategorija koju tražite nije pronađena...

Unesite drugi pojam za pretraživanje

Jamstvo


 1. Sav nakit od zlata, srebra i platine, vrijednosti iznad 250 EUR, koji se nalazi u ponudi trgovine SAVICKI, pokriven je doživotnom garancijom na dijamante. Naše jamstvo je još jedan dokaz da ste napravili pravi izbor i imat ćete izvrsnu zaštitu kupovne vrijednosti.
 2. Jamči Savicki 1976 sp. z o.o., ul. Frezerów 3 I pietro, lok. II.9, 20-209 Lublin.
 3. Pojam „doživotna” odnosi se na razdoblje u kojem gore navedeni proizvodi postoje u izvornom obliku, odnosno u obliku u kojem su kupljeni od SAVICKI. Sve modifikacije forme poništavaju jamstvo.
 4. Naše jamstvo pokriva nedostatke dijamanta u obliku fragmentacije i loma, samo u slučaju originalnog položaja dijamanta.
 5. Doživotno jamstvo ne pokriva situacije vezane uz krađu, nestanak ili gubitak dijamanta, kao ni njegovo namjerno oštećenje.
 6. Izvođenje bilo kakvih radova na nakitu, posebice popravaka, poništit će jamstvo.
 7. U okviru jamstva SAVICKI postoji mogućnost da se nedostatak otkloni zamjenom dijamanta.
 8. Ostvarivanjem prava iz jamstva ne isključuju se, ne ograničavaju ili ne obustavljaju prava kupca prema odredbama o jamstvu za nedostatke prodanog artikla.
 9. Jamstveni zahtjevi ostvaruju se putem obrasca dostupnog na ovoj adresi. Zahtjeve treba slati na info@savicki.hr ili Savicki 1976 sp. z o.o., Gorzowska 2A, 65-127 Zielona Góra, KRS 0000919419, NIP: PL9731046027.
 10. Nakon primitka zahtjeva SAVICKI će Vas obavijestiti uvažava li jamstvo ili postoji li potreba ispitivanja robe. Ako je potrebno ispitati robu SAVICKI šalje kurira. Trošak dostave snosi SAVICKI, osim ako se pokaže da je jamstvo neopravdano. Razdoblje razmatranja reklamacije traje 14 dana.
 11. Dodatno, svi proizvodi s dijamantima pokriveni su besplatnim uslugama čišćenja i kontrole dijamanata koje kupac može kod nas obaviti toliko puta koliko god je potrebno.
 12. Doživotno jamstvo vrijedi samo uz certifikat kvalitete SAVICKI koji je priložen uz svaki proizvod.
Kategorije

Stojimo Vam na raspolaganju

Pon. - Pet. 8:00 - 20:00

Idi na kontakt Izvještaji i povrati