Čak 19% popusta uz kod Kupujte sniženo
0
Dana
:
0
Sati
:
0
Minuta
:
0
Sekundi
  • Besplatna dostava
  • 120 dana za besplatan povrat
  • Besplatna korekcija veličine
  • SAVICKI Care+®
  • Besplatno graviranje
Proizvodi:

Proizvodi koje tražite nisu pronađeni...

Unesite drugi pojam za pretraživanje

Kategorije:

Kategorija koju tražite nije pronađena...

Unesite drugi pojam za pretraživanje

Polica privatnosti

TKO SMO "MI":

Svaka osobna informacija dostavljena ili prikupljena na stranici https://www.savicki.hr/ je kontrolirana od strane firme SAVICKI 1976 sp. z o.o. Gorzowska 2A, 65-127 Zielona Góra (Poljska), NIP: PL 9731046027, kontakt@savicki.hr (Operator).

  1. Kako brinemo o Vašim podacima?

    1. Osobni podaci kupca obrađuju se u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) (u daljnjem tekstu: "GDPR") i ostalih primjenjivih propisa poput Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.
    2. Osobni podaci Kupaca biti će upotrebljeni isključivo u svrhu zaključenja i ispunjenja ugovora i usluga koji su predmet ovih općih uvjeta. Osobni podaci mogu biti upotrebljeni i za informiranje Kupaca o ponudama proizvoda i druge slične komunikacije . Svi se podaci o korisnicima i Kupcima strogo čuvaju i dostupni su samo za to ovlaštenim djelatnicima i onima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
    3. Vezano uz upravljanje i pohranjivanje podataka koje su dostavili Korisnici, Operater će postupati s krajnjom pažnjom. U području IT sigurnosti Operater koristi najučinkovitije i najmodernije alate i postupke koji su na raspolaganju. Operater planira i izvršava operacije upravljanja u svrhu zaštite privatnosti Korisnika. Operater jamči sigurnost podataka te poduzima tehničke i organizacijske mjere i ustanovljuje proceduralna pravila kako bi udovoljio odredbama drugih pravila za zaštitu privatnosti i podataka.
    4. Operater će zaštititi podatke koristeći odgovarajuća sredstva protiv neovlaštenog pristupa, izmjene, prijenosa, otkrivanja, brisanja ili uništavanja, odnosno oštećenja, zatim nedostupnosti koja proizlazi iz promjene tehnologije.
    5. Voditelj obrade može obrađivati posebno sljedeće osobne podatke kupca:
      Osobni podaci navedeni u obrascu prilikom registracije korisničkog računa, narudžbe u Internet trgovini (posebno: ime i prezime; e-mail adresa; kontakt broj; adresa [ulica, kućni broj, broj stana, poštanski broj, grad, država].
    6. Dostavljanje osobnih podataka se temelji na pravnim odredbama i ugovornim obvezama, to je prvi uvjet za zaključivanje ugovora vezano uz narudžbu. Korisnik će dostaviti svoje osobne podatke ako namjerava kupovati online. Nedostatak podataka čini online narudžbe nemogućima.
    7. Korisnici mlađi od 16 godina, za upravljanje i obradu osobnih podataka korisnika mlađih od 16 godina, kao i za dobivanje njihovih zakonskih izjava potrebno je prethodno odobrenje roditelja. Korisnik mlađi od 16 godina mora biti uz prisustvo svog roditelja ili zakonskog zastupnika koji je dao pristanak za naredbu
  2. Načela

    1. Voditelj obrade se posebno brine za zaštitu interesa ispitanika, a posebno osigurava da su podaci koje je prikupio:
      • zakonito, pošteno i transparentno obrađivani s obzirom na ispitanika;
      • prikupljeni u posebne, izričite i zakonite svrhe te se dalje ne smiju obrađivati na način koji nije u skladu s tim svrhama;
      • primjereni, relevantni i ograničeni na ono što je nužno u odnosu na svrhe u koje se obrađuju;
      • točni i po potrebi ažurirani;
      • čuvani u obliku koji omogućuje identifikaciju ispitanika samo onoliko dugo koliko je potrebno u svrhe radi kojih se osobni podaci obrađuju;
      • obrađivani na način kojim se osigurava odgovarajuća sigurnost osobnih podataka, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja primjenom odgovarajućih tehničkih ili organizacijskih mjera.
  3. Koja je pravna osnova za obradu Vaših podataka?

    1. Osnova za obradu osobnih podataka kupca je prije svega potreba za ispunjenjem ugovora u kojem je kupac stranka ili potreba da se poduzmu radnje na njegov zahtjev prije sklapanja samog ugovora (čl. 6 st. 1 točka b) GDPR-a). To se prije svega odnosi na osobne podatke dane u obrascu prilikom registracije korisničkog računa, narudžbe i zaključivanja kupoprodajnog ugovora u Internet trgovin.
    2. U slučaju postupaka obrade podataka u marketinške svrhe osnova za takvu obradu je privola, a u određenim slučajevima i ispunjenje ciljeva proizašlih iz legitimnih interesa voditelja obrade ili njegovih partnera (čl. 6 st. 1 točka f) GDPR-a), u kojem slučaju partneri ne sudjeluju u obradi podataka o klijentima. S druge strane, u mjeri u kojoj partneri voditelja obrade također mogu imati izravan pristup tim informacijama - pravni temelj za takvu obradu je privola kupca (čl. 6 st. 1 točka a) GDPR-a).
    3. U druge (ostale) svrhe, osobni podaci kupca mogu se obrađivati na temelju:
      1. obavezujućih propisa - kada je obrada potrebna kako bi se ispunila zakonska obveza voditelja obrade, npr. kad se obrada temelji na poreznim ili računovodstvenim propisima; izdavanje računa (čl. 6 st. 1 točka c) GDPR-a);
      2. potreba za svrhe koje nisu gore navedene, a koje proizlaze iz legitimnog interesa voditelja obrade ili treće strane, posebno za utvrđivanje, istragu ili obranu zahtjeva, komuniciranje s kupcima, uključujući komuniciranje putem kontakt obrazaca i odgovaranje na poruke kupaca, tržišne i statističke analize (čl. 6 st. 1 točka f) GDPR-a).
    4. Prikupljeni podaci za gore navedene svrhe bit će pohranjeni samo onoliko dugo koliko je to potrebno za ispunjenje specifične svrhe radi koje se određeni osobni podaci obrađuju.
    5. Vaši se osobni podaci neće čuvati u obliku koji omogućuje da budete identificirani duže nego što voditelj obrade razumno smatra da je neophodno za ostvarenje svrhe za koju su prikupljeni ili obrađeni.
    6. Osobni se podaci mogu pohranjivati tijekom razdoblja korištenja Internet trgovine, a brišu se nakon tri godine od posljednje aktivnosti kupca u sklopu Internet trgovine.
    7. Voditelj obrade će određene osobne podatke čuvati u vremenskom periodu koji propisuje zakon odnosno propis koji obvezuje voditelja obrade na čuvanje podataka (primjerice osobni podaci koji su sadržani na računu čuvaju se najmanje 11 godina u skladu s odredbama Zakona o računovodstvu).
    8. Ako ste dali privolu za obrađivanje određenih osobnih podataka, ti će se podaci obrađivati do povlačenja privole.
  4. Koja prava imate?

    1. Svaki kupac ima u svakom trenutku pravo na:
      1. podnošenje prigovora nadležnom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka);
      2. prijenos osobnih podataka koji su dostavljeni voditelju obrade i koji se obrađuju na automatizirani način, a obrada se provodi na temelju pristanka ili na temelju ugovora, npr. drugom voditelju obrade;
      3. pristup osobnim podacima (uključujući npr. primanje potvrde da se njegovi osobni podaci obrađuju);
      4. zahtjeve za ispravljanje osobnih podataka i ograničenje obrade (npr. ako su osobni podaci netočni) ili brisanje osobnih podataka (npr. ako ne želite da obrađujemo podatke, pod uvjetom da ih nismo dužni čuvati temeljem zakona);
      5. povlačenje svake privole dane voditelju obrade u bilo kojem trenutku, pri čemu povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja;
      6. prigovor na obradu osobnih na temelju legitimnog interesa voditelja obrade ili treće strane, uključujući obradu u svrhu marketinga (ako ne postoje drugi valjani legitimni razlozi za obradu koji nadmašuju interese kupca).
  5. Kolačići

    1. Kolačić je informacija koja se pohranjuje na računalu ili mobilnom uređaju tijekom korištenja web stranice koju ste posjetili. Kolačiće je jednostavno koristiti jer spremaju vaše postavke za web mjesto (jezik ili adresu) i aktiviraju ih prilikom ponovnog pokretanja. Na ovaj su način informacije prilagođene vašim potrebama i uobičajenom korištenju. Uz podatke o jednostavnim postavkama, kolačići mogu pohraniti i mnogo osobnih podataka (ime, e-mail adresa), za koje je potreban vaš pristanak. Ako ih niste omogućili, ne možemo pristupiti datotekama na vašem računalu. Aktivnosti prikupljanja i slanja kolačića korisniku nisu vidljive, ali možete odlučiti dopustiti / odbiti zahtjev za spremanje kolačića, izbrisati kolačiće i promijeniti druge zahtjeve koji se odnose na kolačiće u postavkama odabranog internetskog preglednika.
    2. Koristimo nekoliko vrsta kolačića- kolačiće ˝sesije˝, ˝trajne˝ te kolačiće ˝trećih strana˝. Kolačići sesije su privremene datoteke koje ostaju na korisnikovom uređaju do odjave s internet stranice ili isključivanja softvera (internet preglednika) - a zatim se automatski brišu s korisnikovog uređaja. Trajni kolačići su datoteke koje ostaju na korisnikovom uređaju u skladu s propisanim vremenom trajanja ili dok ih korisnik ručno ne ukloni. Na kolačiće koje koriste samo partneri operatora internet stranica primjenjuju se Pravila o privatnosti tih društava
    3. Kolačići koje koristimo prvenstveno su namijenjene optimalnom funkcioniranju naše internet stranice, na primjer "pamćenjem" upisanih podataka, tako da ih korisnik ne mora svaki put upisivati. Također koristimo kolačiće koji Vam omogućavaju da sadržaj predstavljen na Internetu (poput oglasa i fotografija) prilagodite svojim željama.
    4. Onemogućivanje kolaćića znači da ne dopuštate njihovo spremanje na vašem računalu. Možete urediti ili postaviti postavke kolačića. Unesite promjene u odabranom web pregledniku. Da biste pogledali postavke, odaberite preglednik koji koristite (Chrome, Firefox, Internet Explorer /Microsoft Edge, Opera, Safari) i uredite postavke kolačića prema želji, u odjeljku Postavke. Ako onemogućite kolačiće, određena funkcionalnost web mjesta neće raditi
    5. U sklopu marketinških aktivnosti voditelj obrade koristi usluge sljedećih subjekata koji koriste kolačiće u Internet trgovini: Google Analytics, Google Ads, Facebook.
Kategorije

Stojimo Vam na raspolaganju

Pon. - Pet. 8:00 - 20:00

Idi na kontakt Izvještaji i povrati