Čak 19% popusta uz kod Kupujte sniženo
0
Dana
:
0
Sati
:
0
Minuta
:
0
Sekundi
  • Besplatna dostava
  • 120 dana za besplatan povrat
  • Besplatna korekcija veličine
  • SAVICKI Care+®
  • Besplatno graviranje
Proizvodi:

Proizvodi koje tražite nisu pronađeni...

Unesite drugi pojam za pretraživanje

Kategorije:

Kategorija koju tražite nije pronađena...

Unesite drugi pojam za pretraživanje

Certifikati kvalitete dijamanata

Za izradu nakita naši zlatari uvijek koriste onu količinu kovine koja će osigurati dugotrajnost i najvišu kvalitetu proizvoda. U mnogim zlatarnicama možete pronaći prstenje, vjenčano prstenje, narukvice i druge proizvode u čijoj je izradi korištena mala količina kovine kako bi se postigla niža cijena, u zamjenu za kvalitetu. Često se izostavlja podatak o stvarnoj težini proizvoda. Takav je nakit podložan izobličenju i ozbiljnijim oštećenjima u budućnosti. U ponudi robne marke SAVICKI pronaći ćete samo nakit s jasno označenom težinom, a kvalitetu svakog proizvoda potvrđuje odgovarajući certifikat.

Certifikati dijamanata

Certifikati dijamanata

Svi proizvodi s dijamantima dodatno imaju certifikat koji potvrđuje njihovu vrijednost i svojstva. U slučaju kamenja većeg od 1,00 ct, to su certifikati koje izdaje Međunarodni gemološki institut (IGI), HRD Antwerpen ili Američki gemološki institut (GIA). Dijamanti težine manje od 1,00 ct imaju dokument koji izdaje direktno tvrtka SAVICKI, na temelju procjene naših certificiranih stručnjaka za procjenu vrijednosti dijamanata.

Garancija kvalitete

Garancija kvalitete

Sav nakit od zlata, srebra, platine i titana koji se nalazi u ponudi trgovine SAVICKI ima doživotnu garanciju na dijamante.

Naše jamstvo je još jedan dokaz da ste napravili pravi izbor – izvrsna zaštita kupovne vrijednosti.

Doživotno jamstvo za SAVICKI dijamante odnosi se na kupnju dijamantnog nakita u vrijednosti većoj od 213 eura. Pokriva nedostatke dijamanta u obliku fragmentacije i slomljenja, samo u slučaju izvornog položaja dijamanta.

Doživotno jamstvo ne pokriva situacije vezane uz krađu, nestanak ili gubitak nakita. Osim toga, svi proizvodi s dijamantima pokriveni su besplatnim uslugama čišćenja i kontrole dijamanata koje kupac kod nas može obaviti koliko god je potrebno.

Jamstvo za vjenčano prstenje

Jamstvo za vjenčano prstenje

Svi vjenčani prsteni od zlata, srebra, platine i titana koje nudi SAVICKI pokriveni su dvogodišnjim jamstvom na tvorničke greške.

To Vam daje mogućnost kupnje bez rizika te savršenu zaštitu kupovne vrijednosti. Jamstvo pokriva nedostatke u proizvodnji, kao i čišćenje te kontrolu kvalitete legure u razdoblju od dvije godine.

Međutim, ne pokriva mehanička oštećenja, odnosno udubljenja, ogrebotine ili nepravilnu uporabu i održavanje naših proizvoda! Izvođenje popravaka ili promjena veličine izvan tvrtke SAVICKI poništit će jamstvo.

Dijamanti iz sigurnih izvora

Dijamanti iz sigurnih izvora

I mi se brinemo da naši dijamanti dolaze samo iz legalnih i potpuno sigurnih izvora.

Otvoreno kažemo da smo protiv ove okrutne prakse vađenja i trgovanja „krvavim” dijamantima.

Naši partneri su posebno odabrane tvrtke koje smo pažljivo odabrali među svim dobavljačima dostupnim na tržištu.

Uvijek pažljivo provjeravamo sve dobivene certifikate kako bismo kupcima zajamčili potpuno nekonfliktne dijamante koji krase naš nakit.

Saznajte više
Kategorije

Stojimo Vam na raspolaganju

Pon. - Pet. 8:00 - 20:00

Idi na kontakt Izvještaji i povrati